Horse In2ition

Je doet jezelf tekort

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Baal je ervan dat je jezelf hierin steeds opnieuw tegenkomt. Dat je weer ja hebt gezegd, terwijl je nee voelde. Zolang je dit lastig vindt, blijf je in situaties komen waarin dit een uitdaging is. Je bent bang dat je de relatie schaadt door jouw grens aan te geven. Bang dat het niet meer goed komt. Omdat je nooit anders ervaren hebt. Nooit ervaren hebt hoe goed het voelt om jouw grens aan te geven. Maar ergens voel je dat je jezelf al jaren tekortdoet.

Jouw grenzen aangeven en bewaken kun je leren. In een setting die helemaal veilig voelt. Juist dat is zo ontzettend mooi in het ervaringsgericht leren met paarden. Jij kunt nieuwe vaardigheden leren zonder dat je op dat moment bang hoeft te zijn voor de gevolgen in je relaties. Zonder een partner die boos wordt, een vriendin die niet meer reageert op de app of een baas die je een dag negeert. Je kunt proberen hoe het is om een grens aan te geven. Voelen hoe dat voor jou voelt. Hoe je jezelf eindelijk niet meer tekortdoet. Ervaar de kracht van het aangeven en bewaken van jouw grenzen!

Mijn gemiste kans

Jaren geleden, voordat ik ooit van ervaringsgericht leren met paarden gehoord had, kreeg ik eens les in het communiceren met paarden. Niet op een aangeleerde manier, maar in de taal van de paarden. Samen met een paard dat ik goed kende. Ze was fijngevoelig, voorzichtig en bedachtzaam. Een paard naar mijn hart.

“Je zou deze oefeningen eens moeten doen met het andere paard’, zei de instructrice, “daar kun jij als persoon heel veel van leren”. Dat paard was robuust, doortastend, haast opdringerig. Ik had er niet zo veel mee. Ik bleef liever bij het paard van mijn voorkeur.

Pas veel later realiseerde ik mij welke waardevolle lessen ik toen met dat paard had kunnen leren. Lessen die ik intussen alsnog geleerd heb, maar met vallen en opstaan. In contact met mensen. Relaties (in de brede zin van het woord) die wel of niet slaagden. Wetende wat mijn eigen aandeel daarin was.

Het leven dat jij wilt leven

Ik weet dat het super spannend is om een 1 op 1 traject aan te gaan. Je weet niet wat er allemaal naar boven gaat komen. Je weet niet welke inzichten het je gaat geven. Je kunt niet meer opgaan in het geheel. Nee, jij als persoon staat centraal en ik en het paard zijn er voor jou. Samen gaan we in 12 sessies aan de slag met het ontdekken van jouw grenzen. Als je weet waar jouw grenzen liggen, jouw grenzen aangeeft en bewaakt, dan durf je ze ook te verleggen. Verleggen om de keuzes te maken die jij wilt maken, je niet meer te verschuilen, maar uit die schaduw te stappen en te stralen.

Ga jij er helemaal voor?

Jouw investering is 95 euro per sessie. Maar heb jij het gevoel: ik ga er helemaal voor, ik wil die 12 sessies! Dan heb ik iets tofs voor je 😊 Ik vertel je daar graag meer over tijdens een gratis coachcall. Ik geloof niet in toeval. Je bent niet zomaar op mijn website terecht gekomen. Maar voordat je ja zegt tegen dit super waardevolle 1:1 traject vind ik het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat je dit met mij aan wilt gaan. Daarom mag je helemaal vrijblijvend een gratis coachcall met mij inplannen. Voordat je ja zegt, voordat je gaat investeren, voordat jij beslist!

Veel gestelde vragen

Nee je hebt geen ervaring met paarden nodig. De meeste mensen die bij mij komen, hebben zelfs nog geen ervaring met paarden.  

Maximaal één keer per week, minimaal één keer per maand. Je kunt het traject dus in 3 tot 12 maanden doorlopen. Dat is aan jou.  

Ja dit kan! Ook als je gebruik maakt van mijn speciale tarief waar ik je in een gratis coachcall graag meer over vertel.  

Een sessie duurt een uur.

Ja dat kan. Dan betaal je het tarief van 95 euro.  

Omdat ik jou wil stimuleren om er helemaal voor te gaan, zodat jij er meer waarde uithaalt. Rome werd ook niet in één dag gebouwd 😉 

Dat vertel ik je graag in een gratis coachcall! Die boek je hier.