Horse In2ition

Ik wist het zeker!

Ik wist het zeker! De volgende keer zou ik alles anders gaan doen. Ik zou mijzelf blijven. Me niet meer verliezen in de ander. Evenwichtig zijn. En bovenal gelukkig! Ik zag het helemaal voor mij. Het viel me dan ook rauw op mijn dak dat dit wederom een uitdaging voor mij bleek te zijn.

Jij herkent je ongetwijfeld in wat ik net vertelde. En als dat zo is dan merk jij waarschijnlijk ook dat je te veel op de ander gericht bent. Jouw prioriteit nummer 1 is om te zorgen dat de ander gelukkig is. Je verliest jezelf daarbij uit het oog en daarom sta je nu op het punt waarbij je jezelf afvraagt wie je bent en wat jij nu eigenlijk wilt.

En weet je, dat is oké! Op een gegeven moment kon ik niet anders dan tot de conclusie komen dat ik weer dezelfde uitdagingen tegen kwam. Ik dacht ik kan een punt achter zetten, omdat ik het gevoel heb dat ik niet mijzelf kan zijn. Of ik kan gaan onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt. Ik koos voor de tweede en ging op zoek naar wie ik nou eigenlijk ben.

Mijn eigen zoektocht

In mijn zoektocht begon ik de betekenis van mijn emoties te ontdekken. De boodschap die zowel plezierige als onplezierige emoties voor mij hebben. Ik zag emoties niet langer als last, maar als brengers van waardevolle informatie. Als gevolg hiervan leerde ik om constructief met mijn emoties om te gaan en deze ook aan anderen te communiceren.

Dit had ook andersom zijn doorwerking, namelijk dat ik ook meer begrip kon opbrengen voor emoties die mijn wederpartij ervaart. Hierdoor merkte ik dat ik mij veel gelukkiger begon te voelen in mijn relaties. Ik kropte mijn emoties niet meer op, kreeg begrip van de ander en had ook begrip voor de ander. Dit gaf een gevoel van rust en harmonie.

Mijn gevoel

En op dat moment realiseerde ik mij: het waren niet de omstandigheden die moesten veranderen! De oplossing was niet het beëindigen van een relatie. De oplossing was hoe ik er zelf in sta, hoe ik met mijn emoties omga en hoe ik communiceer.

De eerste stap hierin was voor mij om weer bij mijn eigen gevoel te komen. Om überhaupt te weten wat ik zelf voel, zodat ik ook vanuit dat gevoel kan handelen. Dat is voor mij de essentie van het leven vanuit mijzelf: mijn authentieke zelf. En dat gun ik jou ook!

Online Boost

In de Online Boost neem ik jou stap voor stap mee op weg naar jouw authentieke zelf. Je leert welke boodschap onplezierige en plezierige emoties jou komen brengen en hoe je hier constructief op mee om kunt gaan. Je leert wat tekenen zijn van je geconditioneerde zelf en wat juist laat zien dat je vanuit je authentieke zelf handelt. Je leert hoe je in jouzelf harmonie creëert in plaats van drama. Want jij bent die onzekerheid inmiddels ook zat toch?!

7 weken

In de Online Boost neem ik jou 7/7 mee op pad: 7 dagen per week, 7 weken lang! Iedere dag krijg jij een informatieve videoboodschap, een waardevolle oefening om te doen en een inspirerende gedachte voor de rest van de dag. Heb je daar wel tijd voor? Ja! 5 tot 10 minuten per dag, gun jezelf die tijd! Na die 7 weken weet jij hoe je bij je gevoel komt, wat jouw emoties betekenen, hoe je hier constructief mee om kunt gaan, wat je niet meer wilt en vooral wat juist wel.

Vertrouwen

Je vraagt jezelf nu misschien af: hoe weet ik zeker dat het mij dat gaat op leveren? Je bent benieuwd naar ervaringen van anderen. Anderen die jouw onzekerheid weg kunnen nemen. Anderen die kunnen bevestigen dat dit nu voor jou de juiste stap is.

En juist dat… is onderdeel van de weg die jij gaat bewandelen! Vertrouwen op jouw eigen gevoel, jouw intuïtie, dat dit nu is wat jij nodig hebt.

Jouw tempo

En ik zal eerlijk zijn. Er zijn op dit moment ook geen anderen die jou hierin kunnen helpen. De Online Boost is namelijk een nieuw product dat ik heb ontwikkeld. Dat heb ik gedaan omdat ik denk dat iedereen deze informatie zou moeten hebben. Het heeft mijn leven veranderd. Ik wou dat ik het 10 jaar eerder had geweten.

Daarom heb ik dit online programma ontwikkeld, zodat jij het kunt volgen vanuit jouw eigen huis op momenten waarop het jou uitkomt. Maar het programma is 7/7 zei je toch? Ja precies! Het programma is inderdaad in 7 weken te doorlopen… maar geen paniek! Je krijgt een jaar toegang, waardoor jij alles op jouw tempo kunt doen 😉

Samen

En als ik dan vragen heb? Ik wil het je niet helemaal alleen laten doen. Ik weet hoe waardevol het is om vragen te kunnen stellen, sparren, meeluisteren. Daarom organiseer ik maandelijks een gezamenlijke live Q&A voor de deelnemers van dit programma. Daarin kun je al je vragen kwijt: een jaar lang! En ja om in een groepsmeeting te verschijnen en mijn vragen te stellen vond ik ook heel lang spannend. Zo spannend dat ik het liefst mijn camera uit liet staan en niets inbracht. Ook dat is onderdeel van jouw proces. Dat jij bij jou gevoel blijft en daarnaar luistert. Dat jij deze stap zet wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent.

Investering

Een programma van 7 weken, een jaar lang toegang, maandelijkse Q&A… wat moet dat wel niet kosten? Ik vind het super gaaf als jij voelt dat dit iets voor jou is en deze stap durft te zetten. Zonder reviews van anderen. Zonder precies te weten waar je aan begint. Gewoon omdat je voelt dat jij nu iets voor jouzelf gaat doen. Daarom kun jij nu meedoen met de Online Boost voor slechts 49 euro! Per maand? Nee niet per maand. Jij investeert 49 euro voor het 7/7 online programma dat jij kunt volgen op jouw tempo en waar en wanneer het jou uitkomt, een jaar lang toegang en maandelijkse Q&A waarin jij al jouw vragen kunt stellen.

Begin nu

Voel jij dat dit nu de stap voor jou is om te nemen? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je kunt meteen betalen en krijg direct toegang tot de online leeromgeving. Jouw reis begint nu!